Овен: На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството

...
Овен: На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Парични постъпления очакват Везните

Овен: На работното ви място ще се развихрят спорове с управлението и кавги с сътрудниците, в случай че сте в несъгласие с ретроградния Меркурий. Не споделяйте проектите си с непознати хора, тъй като ще ви изпреварят с тяхното реализиране. Това, което би трябвало да завършите няма да ви достави наслаждение, само че хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови благоприятни условия.

Телец: Не очаквайте позитивни резултати на работното място, Меркурий е към момента назадничав. Не се надявайте на финансови приходи, в случай че сте се провалили при осъществяването на дилемите си през миналите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята вътрешен глас, изключително в случай че упорстват и ви досаждат да ви оферират взаимен бизнес.

Близнаци: За следващ път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед. Не проявявайте прекомерни упоритости на работното място или ги прикривайте от сътрудниците си завистници, даже и в случай че видимо ви поддържат. Заредете се с оптимизъм, даже и в случай че ви мамят. С положителното си въодушевление ще преодолявате незабелязано компликациите по пътя си.

Рак: Постепенно се възстановява самоувереността ви и вярата да завършите започнатото до края на този ден, макар че ви беше обзела меланхолия, подтикната и от ретроградния Меркурий. От значение е да намерите време и да започнете настоятелен диалози, които ще ви донесат триумф. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път.

Лъв: Пазете се от разправии, за които причина сте вие с инатливото си и нападателно държание, изключително при към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Емоцията през днешния ден ви пречи да приемете препоръките и да се вслушате в градивната рецензия. Преценявайте приказките си, тъй като ще се изпокарате с вашите сътрудниците си и по-късно мъчно ще възстановите връзките си.

Дева: До обед ще жънете триумф и ще постигнете на задачите, които сте си сложили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на сътрудниците ви, е на първо място във ваша щета. На работното място не споделяйте проектите си. Съветът ми към вас е да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, другарства, познанства, изключително при към момента ретроградния Меркурий.

Везни: Отново ви чака сполучлив, деен ден, само че пък приходите си заслужават да се потрудите повече от нормалното, даже и в случай че се поуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш непосредствен, само че ще съумеете и ще сте удовлетворени от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на близките.

Скорпион: Предстои ви ден, който е добър за диалози. Ще имате триумф както на работното място по този начин и в персоналния живот. Бъдете деликатни в думите си. Давайте право и на сътрудниците си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще стартират да се топят и ще настъпи стопляне на връзките, които сами съсипахте.

Стрелец: Вредят ви прикрити недоброжелатели, възползвайки се от към момента ретроградния Меркурий. Бъдете деликатни при запознанства, в случай че сте принудени да ги осъществите и няма по какъв начин да ги избегнете, без значение дали са настоятелен или персонални. Деловите диалози са несполучливи. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете дилемите си на работното си място.

Козирог: Радва ви бързият и отличен резултат, който ви донесоха концепциите и начинанията от предходните дни. В този ден продължавайте да работите интензивно, с цел да завършите започнатите задания, само че според условията на ретроградния Меркурий. Разчитайте на интуицията си. Деловите диалози и срещи са сполучливи и ще реализирате отлична облага.

Водолей: Днес сте в положение да владеете живота си и да управлявате ориста си. Не допускайте въздействие върху проектите си от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами нужните решения. Отложете деловите срещи и диалози. Денят не е удобен за явяване на изявление за работа, а и Меркурий е към момента назадничав.

Риби: Въпреки компликациите ще си възвърнете увереността в личните сили. На работното място сте разсеяни и без предпочитание за дейна работа, само че би трябвало да се справите със отговорностите си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте опцията за доходи, които не са ви непотребни даже и при ретроградния Меркурий.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР